Oboren rekod: Na „Kotlićijadi“ u Kotor Varošu 96 ekipa

Tradicionalna 12. „Kotlićijada“ u Kotor Varošu okupila je 5. jula rekordan broj učesnika, ali i posjetilaca.

Na događaju koji je organizovan na lokalnom kupalištu Bjelice učestvovalo čak 96 ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Slovenije, Italije i Austrije.

Najbolji kotlić u kategoriji „lovačka čorba“ prema ocjenama stručnog žirija spremila je ekipa Moto kluba Orlovi iz Kotor Varoša. Drugo mjesto je pripalo JU Dječiji vrtić Larisa Šugić. Treće mjesto zauzela je ekipa Odbojkaškog kluba Kotor Varoš.

U kategoriji „riblje čorbe“ prvu nagradu juče je preuzela ekipa “Luka” iz Šipraga, druga je bila ekipa “Usore”, a trećem mjestu su bili članovi ekipe “Čemernica” iz Kneževa.

„Ovo je 12. ‘Kotlićijada’ koju organizujemo i svake godine je sve masovnija. Raduje nas prisustvo velikog broja učesnika iz susjednih gradova, ali iz inostranstva, kao i činjenica da je u revijalnom dijelu programa nastupilo više od 10 ekipa”, rekao je Zdenko Sakan, načelnik Opštine Kotor Varoš.

Tekst su pisali polaznici edukacije medijske pismenosti u sklopu projekta „Nova generacija, novi glasovi“. Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Povezane vijesti

Posljednje vijesti

Heroj & Elli Bar podijelili Božićne trpeze za 35 domaćinstava iz Kotor Varoša

Udruženje mladih "Heroj" Kotor Varoš u saradnji sa ugostiteljskim objektom Elli Bar ove godine po treći put su zajednički organizovali Humanitarnu Božićnu akciju čiji...

HEROJ I ELLI BAR PONOVO U HUMANITARNOJ BOŽIĆNOJ AKCIJI

Udruženje mladih "Heroj" & ELLI BAR ponovo organizuju humanitarnu Božićnu akciju, a njen cilj je da se obezbijede Božićne trpeze za porodice koje nisu...

Mladi u radnom vikendu na Borju u sklopu projekta “Novi mladi za novo društvo”.

25 mladih učesnika iz Banja Luke, Kotor Varoša, Čelinca, Gradiške ali i drugih okolnih mjesta imalo je priliku da tokom vikenda boravi na Borju...