Heroj & Elli Bar podijelili Božićne trpeze za 35 domaćinstava iz Kotor Varoša

Udruženje mladih “Heroj” Kotor Varoš u saradnji sa ugostiteljskim objektom Elli Bar ove godine po treći put su zajednički organizovali Humanitarnu Božićnu akciju čiji je cilj da se obezbijede Božićne trpeze za one porodice koje nisu u mogućnosti da to same obezbijede.

Zahvaljujući Kotorvarošanima i našim prijateljima širom svijeta ovogodišnja akcija je veoma uspješna! Obezbijeđeno je 35 Božićnih trpeza (Božićni hljeb, pečenica, kolači, kesa stvari sa osnovnim životnim namirnicama) za socijalno ugrožene porodice sa teritorije Opštine Kotor Varoš. – izjavili su volonteri Udruženja mladih Heroj – Anja Todorović, Dražena Vasiljević i Marko Đurić.

Veliki pozdrav i svaka čast našim donatorima Dara i Radojica Blagojević, Mladen Trivunović, Vladimir Bibić, Jelenko Vasiljević, Boris Marković, Zdenko Sakan, Neven Teinović, Milen Eskić, Dragan Pejaković, Dragana Petrušić, Ranko Bunić, Otac Dragan Mijatović, Goran Božičković, Miki Šlezinger, Juro i Mara Sirovina, Nemanja Knežević, Opština Kotor Varoš, Građevinska firma DEKOL, Šumsko gazdinstvo Vrbanja, Frizersko-kozmetički studio Glamur, Fabrika obuće Sporek, Komunalno preduzeće BOBAS, Pekara Obelix te Goran i Julijana Malijević koji su i ove godine iz Linca prepoznali značaj ove akcije i u velikom obimu istu podržali.

“Zahvaljujem se svim našim prijateljima, privrednim subjektima i komšijama u dijaspori koji su prepoznali značaj ove akcije koju već tradicionalno organizujemo svake godine” izjavio je Miroljub Jurić, vlasnik Elli bara.

“Veoma smo zadovoljni što su sugrađani i ove godine prepoznali našu akciju i odlučili da pomognu onima kojima je najpotrebnije. Ovo je veoma poseban i jedan od naših najljepših projekata. Treća godina simbolično predstavlja mali jubilej i sa sigurnošću možemo reći da je ovo već ozbiljan i tradicionalan običaj” izjavio je Đorđe Bojić, predsjednik Udruženja mladih “Heroj”.

Povezane vijesti

Posljednje vijesti

Elli Bar slavi 21. rođendan

U petak, 04. marta 2022. godine Caffe & diskoteka Elli Bar iz Kotor Varoša obilježava svoj 21. rođendan. 21. godina uspješnog poslovanja govori o trudu...

Besplatne “prilike” za mlade u Kotor Varošu!

Nemaš vezu a tražiš posao? Nisi zadovoljan/a karijerom, platom? Želiš ostati u BiH? Pozivamo te na radionicu koju je pripremio Q Station edukativni centar...

Heroj & Elli Bar podijelili Božićne trpeze za 35 domaćinstava iz Kotor Varoša

Udruženje mladih "Heroj" Kotor Varoš u saradnji sa ugostiteljskim objektom Elli Bar ove godine po treći put su zajednički organizovali Humanitarnu Božićnu akciju čiji...