“Čelinačka biciklijada” okupila ljubitelje dvotočkaša

Tradicionalna “Čelinačka biciklijada”, koje je održana, okupila je više od 80 čelinačkih biciklista.

Povodom slave i Dana opštine, pod organizacijom “MTB Čelinac”, upriličena je 23. čelinačka biciklijada, koja je okupila sve generacije Čelinčana, od onih najmlađih pa do najstarijih ljubitelja dvotočkaša.

Prvo su se biciklisti okupili ispred zgrade opštinske uprave, nakon čega su krenuli na dobro poznatu rutu do izletišta “Mlinska rijeka” i nazad, što je gotovo oko 30 kilometara.

Na izletištu “Mlinska rijeka” upriličeno je  osvježenje i mali predah od vožnje, gdje su biciklisti imali priliku da razmjene mišljenja i iskustva sa svojim sugrađanima.

Ovogodišnju biciklijadu nisu obilježile popularne dugogodišnje trke koje su ranije organizovane i dodjele priznanja za najbolje, ali su se organizatori potrudili i upriličili tombolu i brojne nagrade.

Kao i svake godine, tako i ove, čelinački biciklisti dokazali su da ništa više osim bicikla i dobre volje nije potrebno da bi bili učesnici ovog, kako kažu, lijepog događaja.

Tekst su pisali polaznici edukacije medijske pismenosti u sklopu projekta „Nova generacija, novi glasovi“. Projekat se realizuje zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Autor: Nevena KIČIĆ

Povezane vijesti

Posljednje vijesti

Elli Bar slavi 21. rođendan

U petak, 04. marta 2022. godine Caffe & diskoteka Elli Bar iz Kotor Varoša obilježava svoj 21. rođendan. 21. godina uspješnog poslovanja govori o trudu...

Besplatne “prilike” za mlade u Kotor Varošu!

Nemaš vezu a tražiš posao? Nisi zadovoljan/a karijerom, platom? Želiš ostati u BiH? Pozivamo te na radionicu koju je pripremio Q Station edukativni centar...

Heroj & Elli Bar podijelili Božićne trpeze za 35 domaćinstava iz Kotor Varoša

Udruženje mladih "Heroj" Kotor Varoš u saradnji sa ugostiteljskim objektom Elli Bar ove godine po treći put su zajednički organizovali Humanitarnu Božićnu akciju čiji...